מתוסכלתתת

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

17/02/2011 | 15:39 | מאת: שושי

אני חודשיים וחצי אחרי שרוול די מתוסכלתת!!! בחודשיים הורדתי 20 קילוו כבר שבועים שאני לא מורידה גרם.... המשקל התחלתי שלי היה 107 יכול להיות שנעצרה לי הירידה כי אני לא עושה ספורט..??? בנוסף הפסקתי עם המולטי ויטמיןןןן זה קשוררררר

שלום רב אני ממש לא חושב שיש לך מה להיות מתוסכלת. ירידה של 20 ק"ג בחודשיים וחצי הינה יפה מאוד והיא לא יכולה להמשך בקצב הזה. יש עצירות ואחר כך ירידה נוספת. מציע לך להעזר בדיאטנית ועובדת סוציאלית וגם להתחיל פעילות גופנית, זה תמיד עוזר. אין שום קשר לוחטמינים אבל אני ממליץ להמשיך. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר