מפחדת מהרדמה כללית

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

17/02/2011 | 10:28 | מאת: ראני

היה לי מועד לניתוח בינואר ודיחיתי את התור לסוף השנה וזה מהפחד מן הניתוח ומההרדמה כללית כי יש לי ילדים ואני לא רוצה לאבד את חיי . ואני מאוד רוצה גם לעשות את הניתוח כדי לרדת במשקל , מה אתה ממליץ לי לעשות ?

17/02/2011 | 13:13 | מאת: אני

מאחת שעברה את הניתוח לפני שבועיים וגם אימא לילדים קטנים בדיוק כמוך אני יכולה להגיד לך שנכנסתי עם כל החששות שיכולים להיות כולל מחשבות כמו שלך. ממרומי נסיוני היום אני יכולה להגיד לך שהכל שטויות. תבטחי ברופא שלך ובאלוהים והכל יהיה בסדר. סה"כ הניתוח וההחלמה פשוטים ביותר ומה גם שהצוות הרפואי, במיוחד של ד"ר גירון צוות מנוסה ומדהים להפליא. כך שאת בידיים טובות. האמיני לי שלהיות שמן יותר מסוכן ולא בריא. בהצלחה!!!

שלום רב הפחד הוא מובן וטבעי אבל עלייך לדעת שהסיבוכים מהרדמה מאוד מאוד נדירים, אכן קיימים סיבוכים באחוז מסוים מהניתוחים אבל ניתן לטפל בהם. יותר מסוכן להשאר עם השמנה שגורמת להרבה מחלות מאשר הניתוח. מציע לך להתייעץ עם פסיכולוג או עובדת סוציאלית. בהצלחה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר