אחרי שרוול כמה שאלות

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

11/02/2011 | 14:33 | מאת: אורלי ק.

ד"ר גירון, ראשית כל אלפי תודות על היחס, האדיבות והטיפול ממך ומהצוות ועל שהכל עבר בשלום. כמה שאלות: 1. מסתובבת עם אי נוחות מתחת לחזה בצד השמאלי, האם זה בסדר? מה עושים? 2. יש פעולות של אסור ומותר בבית? אחרי הכל, אם אתה זוכר, אני אימא לשלוש פיציות כשהקטנה מהן בת חמישה חודשים ומאד קשה לא לעשות כלום וזאת למרות שהייתי מעדיפה רק לנוח. 3. לגבי הזריקות לדילול דם, ניתנו לי 30 זריקות בנוסף לשלוש בבית החולים שקיבלתי האם לסיים את כולם או שאפשר לעשות קצת הנחה ולעשות פחות. מה שתגיד!! אשמח לתשובות.

שלום רב יכולה להיות אי נוחות מסוימת בבטן עליונה שם אזור הניתוח. חשוב לשים לב אם יש חום מעל 38, וכאבים חזקים. קרוב לוודאי שזה יחלוף לבד בימים הקרובים.אפשר לקחת משהו לשכוך כאבים. ניתן לעשות דברים בבית, לפי יכולתך זה לא מזיק לניתוח. אנו ממליצים את הזריקות ל21 יום מהשחרור.אני מציע לסיים לפי ההמלצה. המשך בריאות ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר