אספירין לאחר שרוול

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

06/02/2011 | 21:29 | מאת: פיני אני

אני לאחר שרוול כשנה וחודשיים עקב הניתוח וירידת מישקל עלה ערך הכרוסטרול ונדרשתי ליטול כדור נגד כרוסטרול |+אספירין יש לי בעיות נוספת בנטילת כדור נגד כאבים /יש גירוי בקיבה ניסיתי ליטול גם את האספרין ולא הצלחתי ליותר מ5.ימים +לנטון ולא הצלחתי גירוי +כאב עז בכיבה +תאבון מוגבר ללא שליטה אני ממשיך ליטול בהפסקות של שבוע +הפסקה של שבועיים

שלום רב לא ברור לי למה יש הכרח בנטילת האספירין. נראה לי שאצלך הנזק גובר על התועלת. אם בכל זאת אתה רוצה להמשיך לקחת אותו אז יש תכשירים שונים של אספירין, חלקם ידידותיים יותר לקיבה. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר