3 שבועות אחרי ניתוח טבעת

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

02/02/2011 | 11:47 | מאת: שמנמונת

שלום לכולם אני עברתי ניתוח טבעת לפני 3 שבועות אצל ד''ר אובנת באסותא. ההחלמה היתה טובה אבל הייתי כל הזמן רעבה, ד''ר אובנת אמר לי שהטבעת כרגע במצב פתוח לאחר כשבוע שאכלתי ושתיתי רק נוזלים הייתי אצל הדיאטנית של אסותא וכשהסברתי לה שאני מרגישה שאני יכולה לאכול הכל אמרה לי שאני ינצל את זה ויאכל הכל עד הסגירה. באמת אכלתי הכל כאילו שלא עשיתי ניתוח והרגשתי מעולה. אתמול לאחר 3 שבועות מהניתוח הלכתי לסגור ד''ר אובנת אמר לי שצריך לפטר את הדיאטנית הזו ושהוא ממליץ לי להחליף אותה. הוא סגר לי 5 CC ואמר לי לשתות רק נוזלים במשך שבוע. היום קמתי בבוקר עם תחושת רעב כאילו שלא סגרתי. השאלות שלי הם: 1) האם מישהו יודע אם זה קצת לסגור 5 CC לפעם ראשונה? 2) האם זה טבעי שאני ירגיש עדיין רעב? 3) האם קרה למישהו דבר דומה כמו שלי שהצליח לאכול הכל לאחר ניתוח? 4) מה אני אמורה לאכול אחרי שבוע של נוזלים? 5) האם הניתוח לא הצליח לי וסתם עשיתי אותו? בקיצור אם מישהו יכול לעזור לי במשהו אני אשמח מאוד לדעת... נ.ב- סורי על החפירות זו פשוט פעם ראשונה שלי פה וגם אחרי הניתוח.

שלום רב לצערי ניתוח טבעת אינו משנה את תחושת הרעב שלנו אלא מגביל את כמות האוכל שאנו יכולים לאכול.כך שטבעי מאוד שתרגישי רעב. אם את רוצה שהניתוח יציליח את צריכה להיות במעקב צמוד של דיאטנית שתנחה אותך לגבי הרגלי האכילה החדשים בעקבות הניתוח.אחרי שבוע של נוזלים מתחילים לאכול מזון סמיך יותר כמו דייסות ומזון טחון בבלנדר ואט ובהדרגה מתקדמים למזון מוצק. חשוב לאכול כל 3-4 שעות ארוחה קטנה, חשוב ללעוס היטב ולאט ולהפריד שתיה מאכילה. בהצלחה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר