מעוניינת בבחירת רופא מתאים

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

30/01/2011 | 00:28 | מאת: מיליז

שלום, מזה כחודש מאז הומלץ לי ע"י אורטופד בירכיים לעבור ניתוח אני לא מפסיקה לבדוק, לקרוא ולשאול אנשים לגבי ההשפעות וההשלכות של הניתוח לגבי איכות חיי בעתיד. שאלותי הן: הומלץ לי על ד"ר חזן ושמעתי שאתה מנתח יחד איתו דרך הכללית - האם זה נכון? ומה תוכל לספר לי על ד"ר חזן כמה ימי אישפוז לאחר הניתוח מתבקשים? איזה תפריט דיאטה יש לעשות לפני הניתוח ולמה?

30/01/2011 | 22:49 | מאת: בלהבלה

אני מאוד ממליצה לך על ד"ר ירון מינץ מבית חולים השרון בפתח תקווה רופא מדהים.

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר