מתעניין בשרוול

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

27/01/2011 | 13:23 | מאת: ד"ר גירון

גם אני עוקב פה אחרי הפורום כמו הרבה.מטריד אותי לקרוא על סיבוכים בניתוחים מה שמעלה אצלי את התהיות והשאלות איך אני יודע לבחור את המנתח הכי טוב בשבילי? אשאל בכנות ואשמח אם תענה לי בפורום ואם לא גם אבין, כי בכל זאת זה פורום. אם אני רוצה להתנתח אצלך איך אני יכול לדעת מה הניסיון שלך בתחום השרוול?כמה ניתוחים ביום ובשנה יש בביח החולים פוריה? האם חווית את ה"סיבוך" שכ"כ מפחדים ממנו אצלך וכיצד התגברת? מה אחוזי ההצלחה לניתוח אצלך? אשמח אם תוכל לענות על גבי האתר.

שלום רב אני יכול לספר ולענות רק לגבי. התחום שלי בתחום השרוול הוא נרחב ביותר בקנה מידה של מדינת ישראל. אני בצעתי את הניתוח הראשון בארץ ומאז ביצעתי כ 500 ניתוחים. בבית חולים פוריה בוצעו בשנה האחרונה כ 140 ניתוחי שרוול קיבה רובם בוצעו על ידי, בנוסף ביצעתי באסותא קרוב ל 100 ניתוחים.גם אצלי היה סיבוך של דלף בשכיחות של פחות מ 1% לניתוחים ראשוניים( לא אחרי ניתוח חוזר) שזה פחות מהסטטיסטיקה הכללית.כל החולים טופלו והלכו הביתה לאחר שהבעיה נפתרה.אני חושב שכל אחד צריך לבדוק שהמנתח שלו מנוסה מספיק. בנוסף כדאי לשאול חברים וחברות שעברו ניתוחים אצל המנתח שלך. מאחל לך בהצלחה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר