היי,

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

20/01/2011 | 00:23 | מאת: שאלה לד"ר גירון

אני אמורה לעבור את הניתוח אצלך בחודש הבא. לאחרונה גילו אצלי בעיה שנקראת תסמונת התעלה הקרפאלית (משהו כזה) ואני צריכה לעבור ניתוח בידיים. שאלתי היא, האם זה מתנגש עם ניתוח השרוול? האם יש לזה השלכות כלשהן לגבי השרוול? דבר נוסף, בתקווה שביום הניתוח שלי תיהיה בבית החולים ולא באסותא או מקום אחר. אם אתה נמצא בבי"ח הציבורי ביום הניתוח שלי זה אומר שאתה תנתח אותי? אם כן, אשמח לזכות זו. תודה על תשובות.

שלום רב אין קשר לניתוח השרוול ולתסמונת התעלה הקרפלית. איני יודע ואיני יכול להבטיח מראש אם אנתח אותך או לא. בכל מקרה הניתוחים נעשים בפיקוחי והשגחתי. בברכה ובהצלחה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר