משרווללתתת

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

17/01/2011 | 15:54 | מאת: שרית דגני

האם אני יכולה להרחיב את הקיבה ????? אחרי ניתוח שרוולל אני חודשיים אחרי הניתוחחח מרגישה טוב ואוכלת הכוללל ללא בעיה. הקיבה גודלתתתתתתתת? ולמה אנשים שעברו שרוול משמינים וצריכים מעקף מה יכול להיות הסיבסה לזה??? אוכל עם סוכר???

שלום רב הקיבה יכולה להתרחב אחרי הניתוח. אנחנו לא יודעים כמה? חשוב מאוד להיות בליווי של דיאטנית ועובדת סוציאלית כדי לשמור ולשפר את תוצאות הניתוח. יש מספר סוגי ניתוחים ואין ניתוח שמתאים לכולם. בגלל זה חשוב להתאים את הניתוח למטופל לפני הניתוח. יש חולים שסביר להניח שמעקף קיבה מתאים להם יותר. לא כולם מוכנים לעבור מעקף קיבה מכל מיני סיבות, ורק אחרי כשלון השרוול הם באים לניתוח חוזר. אכילה של מתוקים וסוכר בהחלט יכולה לגרום לעליה במשקל אחרי שרוול. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר