תוצאות בדיקה ושט קיבה.

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

07/01/2011 | 18:58 | מאת: תמר

ד"ר גרון שלום, אני בשלב הבדיקות המייגע בדרך לחלום. אני מתוכננת לעבור את הניתוח אצל ד"ר חזן באסותא לב המפרץ. קיבלתי לידי את כל תוצאות הבדיקות ובינהם את ושט הקיבה. התוצאות נראות בסדר עד שמגיעים לתרסריון ושם רשום בצל התרסריון מעוות אך אין שקע של כיב טרי. מה זה אומר?זה אומר שלא אוכל לעבור את הניתוח?????? אני בלחץ..... אודה לתשובתך ואקווה עד מאוד שתשובתך לא תהיה שלילית.

שלום רב הבדיקה מראה שבעבר כנראה סבלת מכיב בתריסריון ויש הצטלקות. זה לא מונע את הניתוח שלך. בהצלחה ד"ר נסים גרון

08/03/2011 | 18:42 | מאת: מתלבטת

היי תמר,לא מכירה אבל עשית את הניתטח?מוצלח?

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר