כמה שאלות שמעניינות אותי אשמח לתשובה.

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

03/01/2011 | 21:54 | מאת: מיכל

אומרים שהניתוח הזה הוא חדש יחסית. האם ניתן לדעת מה יקרה עם המנותחים בעוד עשור או עשרים שנה. על מנת לחדד את השאלה שלי. הכוונה היא מה קורה איתנו כשנזדקן יותר. הקיבה הקטנה לא תפגע בנו? ושנית, מה אחוז הסיכון בניתוח שכזה? האם יש הרבה סיבוכים או שיוצאים מזה בקלות??

שלום רב לא ידוע מה יקרה עם המנותחים מבחינת הירידה במשקל עוד עשור או עשרים שנה. הקיבה הקטנה לא תפגע בנו בזקנה. בניתוח יש פוטנציאל לסיבוכים שונים כגון דלף שקורה בין 1-3% לניתוחים,סיבוכים נוספים יכולים לקרות הם דימום ותסחיף ראתי. ברוב המקרים ניתן לטפל בסיבוכים בהצלחה. יכולים להיות מקרים קשים יותר שדורשים טיפול יותר מורכב. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר