ניתוח שרוול בקרוב-כמה שאלות

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

03/01/2011 | 21:13 | מאת: אורנה

ד"ר שלום, עוברת את הניתוח אצלך חודש הבא. כמה שאלות: 1. מהמכתב ששלחה לי אתי לגבי הדיאטה שבועיים לפני הניתוח. אם רק הייתי יכולה לעשות רבע ממה שרשום שם, אני ואתה לא היינו נפגשים. מכירה את עצמי יהיה לי מאוד קשה. לא בטוחה שאעמוד בזה. מה לעשות? 2. בבדיקות דם האחרונות שעשיתי אני בחסר של בי 12. הרופא נתן לי כדורים. האם לקחת אותם לפני הניתוח או שלחכות איתם עד אחרי? 3. סתם מעניין אותי לדעת מה ההבדל בין מנותחים פרטי לבין ביח ציבורי. לצערי, ידי אינה משגת ואין אני יכולה לממן ניתוח פרטי. אז אני עוברת אותו אצלך בביח ציבורי. מה ההבדל? אם ביום של הניתוח אתה נמצא בבי"ח משמע שאתה תיהיה בחדר הניתוח איתי.אם כן, מאד אשמח וארגיש בטוחה שזה אתה. תודה ומחכה לתשובות.

שלום רב 1. הדיאטה נועדה להקטין את הכבד ולהקל טכנית על הניתוח. גם אם קשה כדאי לעשות ככל שתוכלי מאחר וזה מדובר בשבועיים בלבד. 2. להתחיל עם הכדורים כבר עכשיו. 3. ההבדל הוא בזמן ההמתנה לניתוח ובעלויות. בבית חולים ציבורי את לא יכולה לבחור את המנתח. הניתוח עצמו הוא אותו ניתוח. בברכ ובהצלחה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר