רוצה לתת קצת אופטימיות לאנשים

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

02/01/2011 | 22:56 | מאת: לימרו זעפרני

אני בת 36 אמא ל - 4 ילדים לפני כ - 4 חודשים עברתי ניתוח שרוול אצל ד"ר גירון בית חולים פוריה הגעתי לניתוח במשקל 155.5 ק"ג גובה 1.66 דהיינו BMI 58 היום 32 ק"ג פחות, מרגישה מצוין הניתוח וההחלמה היו מהירים ומצוינים אני הולכת למכון כושר בין 3-4 פעמים בשבוע נפרדתי לשלום מכל הדברים המיותרים לא מהססת וממליצה לכל אחד שיש לו בעיית משקל לעבור ניתוח אך חשוב מאוד לדעת שהניתוח הוא בסך הכל כלי עזר ולא עושה את העבודה במקומנו!!! בהצלחה לכולם וכמובן תודה לד"ר גירון המדהים!!!

שלום רב תודה על העדכון, יישר כח, המשיכי לרדת ולהנות. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר