כמה שאלות

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

30/12/2010 | 18:24 | מאת: נייתן

יש לי כמה שאלות אשמח מאוד אם תוכל לענות לי על כולם 1) האם חייבים זריקות לדילול דם? איפה מזריקים אותם? מי יכול להזריק אותם? 2)מהי זריקת וולטרן? ואיפה מזריקים? ומי מזריק? 3)מי הרופאים המנתחים ברמב'ם?והאם הם מומחים?כמה בערך התור לניתוח ברמב'ם? 4)האם הקיבה מוקטנת לגודל של קיבה של אדם רזה ממוצע או יותר קטן מזה? 5)איך זה שאחרי ניתוח (גם אחרי הרבה זמן) המנותחים אוכלים כל כך מעט כשאנשים רזים רגילים מכניסים הרבה יותר? 6)כמה זמן צריך ליהיות עם נקז? ומי מוסמך להוציא אותו? תודה רבה רבה

שלום רב 1. מומלץ מאוד זריקות לדלול דם כדי להפחית סכנה לתסחיף ראתי שיכול להיות קטלני.מזריקים תחת העור על ידי אחות במחלקה. 2. זריקת וולטרן הינה זריקה לכאבים על ידי אחות בשריר. 3.לגבי רמב"ם תצטרך לשאול שם. אין לי מושג. 4. הקיבה מוקטנת ל 20% מהנפח הקודם שלה, קטנה יותר מקיבת אדם רזה. 5. אנשים רגילים שולטים באכילה שלהם ואין מגיעים להשמנה לא בגלל גודל הקיבה אלא הרגלי האכילה ואורח החיים. 6. יומיים שלושה עם נקז, הרופא מוציא אותו. בברכה ובהצלחה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר