ד"ר שלום

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

30/12/2010 | 15:29 | מאת: אלונה

אני אמורה להתנתח אצלך בשרוול.יש לי כמה שאלות.היות ואני אימא לתינוקות רציתי לדעת פחות או יותר כמה זמן החלמה לוקח מהשרוול ותוך כמה ימים אני בבית לאחר הניתוח ב"ה וזאת כדי שאוכל להיערך בהתאם. שאלה נוספת, יודעת אני שלכל רופא שיטות הניתוח שלו. כיצד אצלך? האם לאחר הניתוח אתה עושה את הבדיקה הזו שסיפרו לי עליה של צילום קיבה לראות שהכל בסדר?

שלום רב אישפוז של 3 ימים בערך, אחר כך החלמה של שבועיים בבית. צילום אחרי ניתוח אינו תורם הרבה . יותר חשוב המצב הרפואי וההחלמה. בהצלחה ד"ר נסים גרון

30/12/2010 | 18:05 | מאת: אלונה

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר