עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

28/12/2010 | 23:58 | מאת: מירה

ד"ר שלום אני בת 30 עם משקל 90קילו וגובה 158 אמא לשניים ובריאה בדרך כלל בזמן האחרון אני מאוד סובלת מכאבי רגליים וגב וקשיי שינה...אני גם עם בעיות פיריון הביוץ אצלי מאוד חלש והמחזור לא סדיר גם בחיי היום יום מאוד קשה לי בגלל המשקל השאלה שלי האם אני מתאימה לניתוח כל שהו כי אני נואשת מלהוריד משקל הרופא שלי כבר ניסה את כל הדרכים

29/12/2010 | 11:15 | מאת: מירה

סליחה..... המשקל שלי הוא 95 על 158 גובה

שלום רב ה BMI שלך הינו 38 הניתוח מאושר מ BMI 40 ומעלה. יתכן ובעיות הגב שלך עם מכתב מתאים מאורטופד, ובעיות השינה עם בדיקה ממעבדת שינה יעזרו לך לקבל אישור.המצב גבולי. עלייך לפנות לכירורג שעוסק בתחום, לקבל הסברים על הניתוחים, לקבל הפנייה לבדיקות. אולי בבדיקות ימצאו דברים נוספים שיעזרו לך להשיג אישור. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר