כאבים בטבעת ובגרון

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

26/12/2010 | 19:48 | מאת: מירי

שלום דר' גירון אני מנותחת טבעת מזה 10 חודשים. עד כה ירדתי 20 קילו. סגורה 8 וחצי. הבעיה התחילה לפני כשלושה שבועות התחלתי להקיא מספר פעמים ביום, אפילו מהאף יצא לי אוכל. ומאז יש לי כאבים בגרון כמו שריטות וכאבים בטבעת. לקחתי אנטביוטיקה ועשיתי משטח גרון. הכל נקי בגרון ובכל זאת עדיין יש לי כאבים בגרון. השבוע הלכתי ופתחתי 1/4 ולמרות זאת אמנם אני לא מקיאה אבל בקושי עובר לי אוכל. שאלתי היא האם אפשר לעשות צילום לראות מה קורה? אולי הטבעת זזה ממקומה? ואם כן איזה בדיקה עלי לבקש מהרופא. אני ממש מודאגת מהעניין. אשמח לתשובה מהירה. תודה מראש

שלום רב המצב שאת מתארת משקף לדעתי טבעת סגורה מידי. עלייך לפנות לרופא המנתח כדי לפתוח מעט את הטבעת או לעשות שיקוף קיבה עם שתיית בריום לראות מצב הטבעת. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר