ניתוח שרוול דרך הפה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

23/12/2010 | 19:03 | מאת: מישהי

האם אפשר לקבל יותר פרטים על הניתוח החדש דרך הפה שפורסם עליו בטלויזיה? למי מתאים? כמה ניסיון יש עליו? כמה יורדים בו? האם דומה לשרוול? כי זה די מפתה שההחלמה בו מאד קצרה וקלה לעומת שרוול רגיל. האם מומלץ לשקול אותו במקום שרוול? והאם מתאים למי שיש bmi מעל 40? תודה.

שלום רב מדובר בפרוצעדורה חדשה שנמצאת בתהליך של מחקר וטרם הוכח יעילות וסיכונים ואינה נמצאת כטיפול מוכר בהשמנת היתר. יקח עוד זמן רב עד שתהיה מספיק אינפורמציה להעריך אם יש מקום לפרוצידורה כחלק מהטיפול בהשמנה ולמי היא מתאימה. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר