עצירות

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

18/12/2010 | 08:42 | מאת: מימי

דר' גרון שלום רב לפני 4 חודשים עברתי ניתוח שרוול והכל בסדר גמור ירדתי מעל 23 קג אבל אני לפני הניתוח סבלתי כבר מעצירות אני מוצאת עצמי שתמיד כדי ללכת לשירותים צריכה תוספת תרופות או אבקות כדי לצאת אכשיו אחרי הניתוח המצב נהיה יותר קשה בביקור האחרון נתת לי קונסיל אבל רשום עליו רק שבוע אפשר להשתמש אני חושבת שמרוב עצירות יש לי כבר היצרות בפי הטבעת בכל אופן רופאת משפחה אמרה לשאול אותך כמה זמן מהניתוח אפשר לעשות קולונוסקופיה

שלום רב ניתן לקחת קונסיל תקופה ארוכה ללא הגבלה. ניתן לעשות קולונוסקופיה מתי שאת רוצה. תנסי לאכול יותר ירקות שמכילים סיבים כמו חסה וסובין ולשתות הרבה. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר