התלבטות קשה!!!!????

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

09/12/2010 | 10:38 | מאת: עיני

ד"ר גרון שלום רב,יש לי תור לניתוח טבעת ב30.12.10 לאחר התייעצויות רבות חוות דעת ממנותחים ורופאים עדיין לא התגבשה לי החלטה האם לבחור בניתוח טבעת או שרוול (משקל 133, גובה 1.88+SLEEP APNEA) גם בחיפוש בפורומים אני רואה כי הדעות חלוקות ואין נותנים משקל רב לאחד מהניתוחים , אשמח לשמוע את חוות דעתך בעניין לאור ניסיונך(אני מכיר את כל היתרונות והחסרונות של כל אחד),אשמח לשמוע גם תגובות מהחברים בפורום.תודה מראש על העזרה :)

שלום רב הדעה שלי ידועה היטב לקוראי הפורום. אני חושב ששרוול קיבה טוב ועולה על הטבעת מכל בחינה שהיא. אני הייתי עושה שרוול קיבה בגלל ירידה יותר טובה במשקל עם איכות חיים תוך כדי הירידה הרבה יותר טובה. הדעה הזאת מבוססת על ניסיון של מאות ניתוחי שרוול וחלקם של כאלה שהייתה להם טבעת וכעת יש להם שרוול והם באופן חד משמעי מאושרים יותר עם השרוול. בהצלחה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר