חולון

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

07/12/2010 | 19:58 | מאת: eva

שלום אני מועמדת לעבור נתוח שרוול, ברצוני לברר מה הסיכוי לניתוח לפארסקופיה מה אחוזה ההצלחה? וכמה זמן הבראה במידה ויש צורך בפתיחת בטן? (עברתי בעבר פעמיים לאפ' ולכן החשש).תודה

07/12/2010 | 20:00 | מאת: קהש

האם אפשר לשנות את הכותרת???

שלום רב ברוב המקרים ניתן לבצע את הניתוח בלפרוסקופיה. כמובן תלוי איזה ניתוחים קודמים עברת. אחוז ההצלחה של ניתוח שרוול אינו מוגדר עדיין.תלוי למה את קוראת הצלחה.ההצלחה לסיים את הניתוח בשלום גבוהה מאוד. אחוז הסיבוכים אינו גבוה כ 5%. אם הצלחה הכוונה לרדת במשקל ולשמור עליו במשך זמן אז אני חושב שאחוז ההצלחה עומד על כ 70-80%.במידה ויש פתיחת בטן ההחלמה מעט ארוכה יותר בסביבות שבוע אישפוז. בהצלחה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר