מבקשת ייעוץ

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

05/12/2010 | 16:45 | מאת: מתוסכלת

היי אני 173 ס"מ משקל 92 . מבחינת BMI לא מגיע לי ניתוח לפי מה שהוסבר לי, אבל....לא מצליחה לרזות! ניסיתי הכול קבוצות, אכלנים אנונימיים, שומרי משקל, דיאט פור חייף, תה טיבטי...יורדת קצת ונתקעת ולאט לאט זה עולה. האם כן אוכל לעשות ניתוח? אני מאוד מדוכאת מהמצב!!!! האם ניתן לעשות ניתוח כזה באופן פרטי? מה העלויות?

שלום רב צר לי אבל לפי ההנחיות אינך עומדת בקריטריונים לניתוח. אני באופן אישי מנתח לפי ההנחיות גם בפרטי. יתכן ותמצאי כירורג שיהיה מוכן לנתח אותך באופן פרטי גם אם אינך עומדת בקריטריונים. זה יכול להיות יקר מאוד כ 65-70 אלף ש"ח. בהצלחה ד"ר נסים גרון

07/12/2010 | 10:55 | מאת: עלמה7

גם אני הייתי במצב דומה לשלך, הדרך היחדה שלך לקבל אישור היא לנסות למצוא "מחלות נלוות" כלומר, תצייני כי יש לך הפרעות בשינה, קושי בנשימה, תבדקי אם הסוכר שלך גבולי ותנסי להיתלות על זה, כאבי גב וכו',,,מאחלת לך בריאות והצלחה.

07/12/2010 | 16:16 | מאת: מתוסכלת

מצד אחד אני לא שמנה מספיק...מצד שני אני ממש רחוקה מלהיות במשקל תקין! לשלם על זה באופן פרטי אין מצב שאצליח. להשמין עוד אין לי שום בעיה, גם לשמור על המשקל הגרוע הזה אני נלחמת מדי יום!!! אני אכן עם כאבי גב מזוויעים וכאבי ברכיים כמובן...והכי גרוע זה הפן הנפשי לדעתי דכאון זו מחלה גרועה!!. ממש מתסכל! אובדת עצות לחלוטין.

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר