ניתוח טבעת

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

27/11/2010 | 14:10 | מאת: ליאתי

שלום עברתי לפני כ 7 שנים ניתוח "טבעת" ירדתי במשקל כ30 קילו אבל כשפתחתי (קשה להקיא ולהחנק כל הזמן )את הטבעת שמנתי שוב וחזרתי לאותו המשקל לפני כשנתיים רציתי להרזות שוב וכשהגעתי בשביל לנפח את הטבעת התברר שיש קרע בצינור ולכן ביצעתי ניתוח נוסף אבל גם זה לא עזר אכלתי את כל הדברים הרכים והמתוקים והמשמינים שאפשר לאכול בלי להחנק. לאחרונה כואבת לי הבטן יש לי עצירויות בחילות וכשאני אוכלת דברים מוצקים וקשים אני מרגישה שזה תקוע ועד שאני לא מקיאה זה לא נותן לי לנשום (הטבעת פתוחה לחלוטין )ורציתי לדעת אם יכול להיות שזה בגלל הניתוח. כאילו מהם הבעיות שיכולות להגרם בעקבות ניתוח כזה ?

שלום רב התלונות שלך יכולות להיות קשורות לטבעת. יש צורך בצילום קיבה לראות מה מנח ומצב הטבעת ואולי גם גסטרוסקופיה. חבל שאת עברת לאכול מתוקים, במצב כזה שום טבעת או ניתוח לא יגרמו לירידה במשקל. את צריכה לפנות לדיאטנית שתכוון אותך מחדש לאכילה נכונה. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר