תודה ועוד כמה שאלות

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

20/11/2010 | 17:48 | מאת: יוסף

כן אז עברתי שרוול ביום שני האחרון א' כמה פעמים ביום לקחת לוסק ומתי ? אם משנה לפני האוכל אחרי? ב' הבטן פשוט זזה באזור הניתוח ולא מזה שאני נושם, מה זה זה מלחיץ אותי? ג' מתי יעבור לי ההרגשה הרעה החולשה וכו אחרי הניתוח היום הרגשתי ממש רע? מתי יעברו התחושות בבטן? תודה יוסף

שלום רב אתה רק מתחיל להחלים מהניתוח וצריך הרבה סבלנות. החולשה והתחושות בבטן ישתפרו בהדרגה ככל שתתרחק מהניתוח. עליך לקחת לוסק לפי ההנחיות של הרופא שנתן לך לוסק. לפי דעתי מספיק כדור אחד ביום אם בכלל. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר