שאלה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

10/11/2010 | 16:36 | מאת: כרמלה

היי גר גרון עברתי ב26/7 ניתוח שרוול על ידך באסותא חיפה הכול בסדר גמור הישלתי 24 ק"ג והכול הולך מעולה. שאלה קטנה יש לי במהלך היום יש לי כל הזמן תחושה של כמו מחנק בגרון כאילו כמו הרגשת מלאות אבל זה לא מאוכל כי אוכלת בכמות בסדר. יש סיכוי שזה בגלל הניתוח או שאם אני נמצאת בתקופה קצת לחוצה אז זאת התוצאה? תודה רבה לך וערב טוב

שלום רב יתכן ויש לך מעט רפלוקס, שזה דבר שקורה אחרי ניתוח שרוול בתקופה הראשונה. כדאי לקחת לוסק למשך שבועיים שלושה כדור כל יום ולראות מה קורה. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר