דלקת סביב הטבור

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

03/11/2010 | 20:36 | מאת: דנה

שלום ד"ר גרון, נותחתי על ידך לפני כשנה ניתוח שרוול אני מינוס 50 ק"ג מאושרת ומרגישה מצוין. מזה כשבוע יש לי אדמומיות סביב הטבור ובתוכו,ועושה לי רושם שיש גם מגולה בתוך (יש גם ריח לא נעים.) כאבים "ניסבלים" התחילו לאחרונה.אודה להתיחסותך לפני שאגש לבירור נוסף. תודה

שלום רב לפי התאור שלך מדובר בדלקת באזור. צריך כמובן להבדק על ידי רופא וקרוב לוודאי להתחיל אנטיביוטיקה. לפעמים יש צורך לנקז את המוגלה.לא שכיח אחרי שנה שתהיה דלקת ואין בהכרח קשר לניתוח אבל צריך לבדוק. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר