בדיקת שתן

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

30/10/2010 | 20:26 | מאת: חיים

שלום הייתי אצל המרדים ואני מוכן לניתוח שרוול ברמבם, רק אמור לקבל תור לניתוח עצמו, ביצעתי עכשיו איסוף שתן קורטיזול ויצא לי ערכים גבוהים 380 בזמן שצריך להיות ערכים בין38 ל208 , המנתח לא ראה את זה הוא רק ראה את כל שאר הבדיקות ואמר שאני מוכן לניתוח בנוגע לקרטיזול אמר לי שאני צריך לבצע, האם יש לזה משמעות בנוגע לניתוח ומה?

שלום רב יש צורך לידע את הכירורג בקשר לתוצאות הבדיקה ופנות לייעוץ של אנדוקרינולוג לבדיקות נוספות. רצוי הכל לפני הניתוח. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר