שלושהחודשים אחרי טבעת האם זה תקין

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

24/10/2010 | 19:17 | מאת: יפעת

שלום רב, אני שלושה חודשים אחרי טבעת- ירידה של 6 ק"ג בלבד, עם סגירה של 7 סיסי. עד אתמול יכולתי לאכול הכל( כן גםמלאווח, דג, וכמויות רגילות), מאתמול משהו קרה ואיני יכולה לאכול את הכמויות הרגילות- למעשה יש ימים שאני מסוגלת לאכול הכל הכל כמו בעבר בלי בעיה כלל ויש ימים כמו מאתמול כמויות קטנות יחסית ולעיסה טובה טובה אחרת מקיאה. זה חדש לי ואיני יודעת אם יימשך כל הימים כך( הלואי לזה ייחלתי אחרי הניתוח להגבלה כלשהי שלא הייתה עד אתמול ואולי תישתנה כמו בשלושה החודשים פעם כן פעם לא תהייה הגבלה)- האם התופעה הזו מוכרת? האם אם אין משהו קבוע ויש ימים שיכולה הכל- אני צריכה לסגור עוד? מה לעשות בקיצור? אשמח לשמוע מה הניסיון אומר והאם זה תקין שפעם כן ופעם לא??

שלום רב ראשית אני מציע לך להתקשר למנתח שלך ולברר איתו מה המצב. שנית הדרך היחידה לדעת היא לעשות ניפוח של בטבעת בשיקוף וכך לראות מה מצבה ולהגיע להגבלה טובה. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר