טבעת בקיבה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

11/10/2010 | 18:53 | מאת: דוריה

אני שוקלת 91 ק"ג על 160, עם כולסטרול 250 והיסטוריה של אבא שנפטר צעיר מדם לב, לא מצליחה לרדת. בנוסף הפסקתי לעשן ואני ממשיכה לעלות במשקל...האם אני מועמדת פוטנציאלית?

שלום רב, ה BMI שלך הינו 35, אני חושב שאת מתחת לקריטריונים לניתוח. בברכה דר' נסים גרון

12/10/2010 | 11:53 | מאת: דוריה

שלום רב, מודה לך על תשובתך אולם גם אם הכולסטרול, השומנים בדם? לא מצליחה לשמור דיאטה? נחנקת בשינה? עצובה מדוכאת ועצבנית? אני על סף חזרה לעישון כי אז יכולתי לתמרן עם העישון ועכשיו כבר לא... אודה לתשובה

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר