ירידה במשקל

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

11/10/2010 | 14:46 | מאת: משורוולת

שלום ד''ר גרון עברתי ניתוח שרוול לפני חודש , ירדתי כמעט 14 קילו האם הירידה שלי סבירה או לא? כי במשפחה הכל מאכזב אותי ואומר שאני לא יורדת כמו כל המשורוולים , מה דעתך על הירידה שלי? המשקל שלי לפני ניתוח 112 :)

שלום רב ראשית אני חושב שזו ירידה יפה מאוד. אם תמשיכי לרדת בקצב הזה עוד 6 חודשים תעלמי לחלוטין... אני חושב שחבל שמסתכלים על הקצב של הירידה במקום לראות שיורדים במשקל, ושמרגישים טוב יותר, ושיש יותר אנרגיה, ואולי גם קצת יותר בריאים. תמשיכי לאכול לפי ההנחיות. תוסיפי פעילות גופנית ואת תהני מהניתוח. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר