ד"ר שלום,

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

07/10/2010 | 11:37 | מאת: אני

ד"ר גרון הייתי מבקשת ברשותך להנחות אותי כיצד ניתן לתאם תור לניפוח תחת שיקוף בהקדם האפשרי. אני לא רגועה יכול להיות שזה רק אצלי בראש אך בשל כל השנה הלא פשוטה שעברתי אודה לך באם תזמן אותי. בתודה ובהערכה, מיכל

שלום לך לא ברור לי למה יש צורך כרגע בבדיקה נוספת אלא אם את מרגישה שאין כל הבדל. בברכה דר' נסים גרון

09/10/2010 | 12:31 | מאת: אני

שחשוב לי לדעת האם הכל תקין אצלי. יכול מאוד להיות שאני טעיתי וחשבתי שאצלי ניתן לנפח רק 4.5-5 אני ביקשתי מוולפסון את התיק הרפואי שלי כדי לדעת איזה סוג טבעת יש לי. ברור לי ומוכר לי שעם ניפוח צריך סבלנות עד שמגיעים לסגירה הרצויה אך טבעי שאני מרגישה צורך להיות רגועה ולדעת שהכל נמצא במקום. בתודה מראש מיכל

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר