סכרת וניתוח בריאטרי

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

05/12/2022 | 14:23 | מאת: ש.

צהריים טובים! אני בת 25+ עם עודף משקל + היסטורייה משפחתית של סכרת ואחרי הריון סוכרתי (טופל באמצעיים תרופתיים) ורציתי לשאול אני מתעניינת לגבי ניתוח בריאטרי (כנראה שרוול) האם זה ימנע בפעם הבאה את הסכרת הריון? תודה רבה!

ניתוח בריאטרי מפחית את הסיכון לחלות בסוכרת ומשפר את האיזון של חולים סכרתיים עד איזון ללא תרופות. אני לא מכיר מידע על מניעה של סוכרת הריונית אבל ההגיון אומר שהסיכון לכך יפחת. בברכה ד״ר גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר