עברתי השבוע ניתוח אצל דר גרון, יש תעוד מלא ביוטיוב

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

05/10/2010 | 00:14 | מאת: danor1100

העלתי ליוטיוב 2 סרטונים ראשונים מתוך סדרה של 10 סרטונים שכוללים את כל התהליכים שאני עובר וברתי כולל תהליך האישפוז. רגשות , חששות, תובנות ובעיקר הרצאות מונולוג קטנות עבורכם שתדעו ממקור ראשון לקראת מה אתם הולכים תקלידו ביוטיוב "ניתוח שרוול קיבה " או תחפשו את הכינוי שלי-DANOR1100 יש שם המון מידע ממקור ראשון שיעזור לכם

שלום דני מאחל לך הצלחה בדרך החדשה. הסרטים יפים, אולי חודש זה הרבה מידי זמן בהתחלה. מחכים לסרט הבא. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר