ניתוח טבעת לקיבה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

03/10/2010 | 22:17 | מאת: נעמי

שלום לכם, אני בת 39 עם BMI 40 ושוקלת לבצע את ניתוח השרוול או טבעת. על פי ה-BMI האם מומלץ ניתוח שרוול או טבעת? האם ניתן להכנס להריון לאחר ניתוח השרוול או הטבעת? לגבי ניתוח הטבעת האם ניתן להסירה במידה ויש סיבוכים? תודה מראש, נעמי

שלום רב אני ככלל לא ממליץ על ניתוח טבעת. אפשר לעשות שרוול קיבה או מעקף קיבה. ניתן להכנס להריון אחרי הניתוח. מומלץ להמתין שנה. ניתן להסיר את הטבעת אם יש סיבוכים. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר