כדורי אלטרוקסין

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

02/10/2010 | 16:13 | מאת: מועמדת

שלום לך ד"ר גרון, אני מועמדת לניתוח שרוול, ורציתי לדעת האם לאחר הניתוח לא אוכל לשתות את כדורי האלטרוקסין שאני לוקחת מידי יום בשל תת פעילות של בלוטת התריס? ואם לא מיד אז מתי? כמו כן, רופאת המשפחה שלי המליצה לי לקחת ציפרלקס לפני הניתוח, היות ואני מעט בלחץ, האם זה יכול להזיק? והאם גם את הכדורים האלו אוכל לשתות אחרי הניתוח? אודה לתשובתך?

שלום רב כבר דיברנו בטלפון. 17 או 18 לחודש לא פנוי לצערי. ניתן לנתח ב 31 אוקטובר או 1 נובמבר. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר