ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

11/12/2007 | 12:57 | מאת: אפרת

שלום אני בת 31.5 כל חיי הייתי בדיאטות כאילו ואחרות. אני מתעניינת בניתוח זה קבעתי ל 1.1 פגישה עם כירורג. אני מאוד מקווה שהוא יאשר את הניתוח ,רציתי לברר עם יש השתתפות כספית לניתוח והאם יש מיקרים שהם יוצאים מהכלל לגבי אישור ניתוחים כאילו... תודה

שלום אפרת, אם את עומדת בקריטריונים, כלומר ה BMI שלך מעל 40 הניתוח יאושר לך. הניתוחים לטיפול בהשמנת יתר כמו ניתוח שירוול מצויים בסל הבריאות ומבוצעים בבתי החולים הציבורים ללא עלות למנותח. במידה ואת בוחרת להנתח בבית חולים פרטי אז כמובן שיש עלויות בהתאם לסוג הביטוח שיש לך, בית החולים והמנתח. הביטוחים המשלימים של הקופות השונות מכירות בניתוח ומאשרות אותו בבתי החולים הפרטיים, אבל יש השתתפות עצמית לא מבוטלת וגם עלות של הציוד בו משתמשים בניתוח. בהצלחה.

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר