התעניינות בהשמנת יתר

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

27/06/2022 | 23:12 | מאת: חברה טובה

שלום, חברתי הטובה ביותר מאד דיספוריצ לגבי הגוף שלה, היא מרגישה בו לא נוח, שמנה. הייתי רוצה מאד לעזור לה ואני לא יודעת איך. אשמח לתשובה או עזרה לגבי תהליך טיפול ומאיפה מתחילים. תודה רבה

שלום רב, כדי להתחיל תהליך לקראת ניתוח לטיפול בהשמנה רצוי להיוועץ ברופא המשפחה או בכירורג העוסק בתחום. יש צורך בקריטריונים מסוימים של משקל וגיבה כדי לעמוד בתנאים לניתוח. בפגישת הייעוץ מקבלים הסברים לגבי התהליך, ניתוחם קיימים, תוצאות וסיבוכים ומקבלים הפניות לבדיקות לקראת הניתוח. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר