דיאטנית

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

16/09/2010 | 00:18 | מאת: צפונית רחוקה

שלום לך ד"ר גרון האם אתה יכול להמליץ לי על דיאטנית בריאטרית באזור הצפון הרחוק: קרית שמונה,צפת,טבריה והסביבה ובאיזה מסגרת אפשר להגיע אליה. תודה וגמר חתימה טובה.

שלום רב לדיאטנית של בית חולים פוריה קוראים מנו והיא יכולה לקבל בבית חולים זימון דרך מרפאות חוץ וכן היא מקבלת בראקטי בטבריה (קופ"ח כללית). יתכן והיא גם מקבלת באופן פרטי. בחיפה אני ממליץ על נעמה מקבלת בלין ובאופן פרטי. בברכה גמר חתימה טובה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר