שנה טובה!!!!!!!

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

03/09/2010 | 23:37 | מאת: דר.ממ

לא קיים עדיין כרטיס ברכה כדי להודות ל נביא כ י שמך ניסים ,סמל של התחלות חדשות,תהריך יום הולדת חדש,באפשרות, לתת,לתת ללא תמורה, כי עזרתה ללב ולנשמה לחיות מ חדש, ביחסת מבט תמיד מרגישים את ניסים ה נביא.שנה טובה ל בןאדם מיוחד תודה ש החזרתה אותי לחיים כח, חשק חדש. ןעד הסוף.שנה טובה אוהבת ....דר.מ.מ

שלום רב שלום לך ותודה על הברכה המרגשת.אני מאחל לך ולכל המטופלים שנה בריאה, שנה של הצלחה בדרך החדשה שנה של כיף ואושר והגשמת כל המשאלות. בברכה ד"ר נסים גרון

שלום לך ד"ר ממ תודה על המתנה המדהימה, ריגשת אותי מאוד... שנה טובה והצלחה בחיים החדשים. דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר