שנה טובה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

02/09/2010 | 23:01 | מאת: כרמלה

רוצה לאחל לך שנה טובה ומתוקה ,שנת בריאות והצלחה ,שנת דבש ודברים נפלאים ,שכל על ליבך ולב משפחתך אמן ויתגשם . באותה נשימה תודה לך על המתנה החדשה שהענקת לי לשנה החדשה,תודה על היחס החם וההקשבה ,תודה על המידיות בתשובותיך בפורום המדהים הזה ובכלל תודה על הכול :) שנה טובה ומתוקה לך דוקטור מדהים שכמותך :)

שלום רב שנה טובה כרמלה לך ולכל משפחתך, אני מאחל לך המשך בריאות ושתצליחי לרדת במשקל ולהיות בריאה ומאושרת. בברכה ותודה רבה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר