הסרת שיער לניתוח טבעת

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

18/10/2021 | 22:44 | מאת: תומר

שלום ד"ר אני עם טבעת בקיבה ולאחר ירידה של כ80 קילו מה שגורם לפורט של הטבעת לבלוט מאוד באיזור החזה לאחרונה התחלתי הסרת שיער בלייזר והרופאה שעושה את הטיפולים מסרבת לעבור שם עם המכשיר בטענה שהלייזר נותן מכת חום אדירה והיא מפחדת לפגום בפורט האם זה נכון? אפשרי שהלייזר יפגום בפורט ובכך בעצם יהרוס את הטבעת?

החלק העליון של הפורט עשוי מסיליקון רך ויכול להפגע מאנרגיה חזקה. במידה ויפגע תהיה דליפת נוזל מהטבעת והתפקוד שלה עשוי להפגע. בברכה ד״ר גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר