הקאות אחרי ניתוחים בריאטריים

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

30/09/2021 | 23:31 | מאת: אביב

שלום דר' לפני 15 ששנה עשיתי ניתוח טבעת. בנוסף, לפני 9 שנים עשיתי ניתוח שרוול.[מבלי להוציא את הטבעת]. עד לפני שנתיים הכול היה בסדר. בשנתיים האחרונות אני מקיא בלי סוף, אפילו עשרות פעמים ביום. אני נאלץ לקנות המון אוכל ומקיא כ- 90% ממנו. זה בלתי נשלט. עשיתי צילום קיבה ולא נצפתה בעיה כלשהי מבחינת הטבעת. מה אתה מציע לעשות במצב זה? תודה רבה אביב

שלום רב, ראשית הייתי מנסה לשנות את הרגליי האכילה ומשתדל לאכול כל ארוחה לאט מאוד וללעוס היטב את המזון. חשוב להפסיק לאכול כאשר יש תחושה ראשונה של מלאות או שובע. בנוסף הייתי מוציא את כל הנוזל מהטבעת אם עדיין קיים. במידה וזה לא עוזר צריך לשקול להוציא את הטבעת. בברכה, ד"ר גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר