שאלה לגביי ניתוח

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

27/08/2010 | 09:57 | מאת: כרמלה

שלום דוקטור עברתי שרוול ב26/7 אני הבעיה של האלרגיה זוכר?? בכל מקרה רציתי לשאול שאלה שלא קשורה לכך בכלל. בעלי צריך לעבור ניתוח הרניה ב3 בקעים רציתי האם אפשר להגיע אלייך לאסותא לחוות דעת נוספת לגביי כך והאם במידה וכן מה עלות ניתוח באסותא אם בכלל עושים שם? יש לו עבר של פתיחת בטן בגלל סיבוך אפנדציט... תודה רבה במידה וזה אפשרי יידע אותי כדי שאקבע תור למרפאה באסותא. שבת שלום ותודה.

שלום רב כן עושים ניתוחים כאלה באסותא ואתם מוזמנים להגיע לחוות דעת. קשה לי לומר מה עלויות מבלי שאבדוק ואדע בדיוק במה מדובר. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר