עצירה במשקל

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

26/08/2010 | 06:16 | מאת: דנה

שלום ד"ר גרון נותחתי על ידך בחודש 11.09 עד עכשיו פחות 49 ק"ג הרגשה נפלאה!!! ומחמאות "אין סוף".. שומרת על תזונה נכונה וכן על פעילות ספורט כשלוש פעמים בשבוע. לאחרונה מזה כשלושה שבועות- חודש יש לי עצירה במשקל, אני לא עולה לשמחתי אך במשקל "די נעצרתי" האם תופעה זו מוכרת לאחר תקופה כזו? והירידה תמשיך לאחר מכן? אודה לתשובתך

שלום רב ירידה של 49 ק"ג היא יפה מאוד. ברור שמתי שהוא נעצרים אחרת היינו נעלמים...לא כתבת מה משקלך עכשיו ואני לא יודע לכן לומר אם זה מספיק או לא. בכל אופן מה שחשוב הוא לשמור כפי שאמרת על תזונה נכונה ואולי אפילו להגביר את הפעילות הגופנית לכל יום. כדאי להתייעץ בדיאטנית. אני חושב שתיתכן עוד ירידה אבל איטית הרבה יותר. חג שמח ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר