ד"ר גרון היקר... שתי שאלות ברשותך

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

24/08/2010 | 18:23 | מאת: אלה מילר

קודם כל ברצוני להודות לך מקרב לב על היחס החם. להזכירך, עברתי מעקף ב- 04/07/10 באסותא חיפה, ומאז ירדתי כ- 16 ק"ג ואני מאוד מרוצה - בעיקר מהתחושות שכל כך שונות מהטבעת המזעזעת שהייתה לי לפני.. פשוט שינוי מקצה לקצה. תענוג. שאלה ראשונה: יום כיפור מתקרב ובא... האם מותר לצום? אני לא לחוצה בכלל על לצום, אבל רוצה לדעת אם בכלל לשקול את זה כאופציה. שאלה שניה: בפעם האחרונה שהייתי אצלך (שבועיים אחרי הניתוח) אמרת לי שאני צריכה לקבוע תור לעוד מספר מסוים של חודשים, אבל אני לא מצליחה להיזכר לאחר כמה חודשים... שלושה? שישה? ומעבר לזה, האם אתה רוצה שאני אבוא עם בדיקות כלשהן (בדיקות דם מסוימות או משהו כזה)? אשמח לתשובתך, המשך שבוע מצוין, אלה מילר.

שלום רב אלה, אני שמח שאת מחלימה ונהנת מתוצאות הניתוח. לשאלותיך, לא הייתי ממליץ לצום ביום כיפור, את קרובה מידי לניתוח. תוכלי לנסות בשנה הבאה. אשמח לראות אותך עוד כ 3 חודשים, רצוי לבוא עם בדיקות דם הכוללות ספירת דם מלאה, כימיה מלאה כולל רמות ויטמינים ברזל וסידן. חג שמח דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר