ניתוח בריאטרי קריטריונים

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

27/07/2021 | 15:59 | מאת: דודו

שלום דר אני במשקל 96.5 וגובה 166 ,bmi 35.2 יש לי כבד שומני ושומנים גבוהים בדם טריגלצרידים 306 , אני גם חולת פיברומיאלגיה שזה כאב כרוני מפושט וכאבי גב תחתון נוראיים עם נחירות בלילה וחשד ל דום נשימה בשינה יש לי המלצה מריאמטולוגית על המלצה לירידה במשקל ו אורתופד בגלל כאבי גב המלצה על ירידה במשקל . האם לדעתך הוועדה תאשר לי ניתוח בריאטרי? ואכן איזה ניתוח מתאים?

שלום רב, כדאי לעשות מעבדת שינה כדי לבדוק אם יש דום נשימה בשינה. יש סיכוי סביר שוועדה תאשר את הניתוח. לגבי סוג הניתוח המועדף, צריך להתייעץ עם מנתח בריאטרי שיתן מידע מלא לגבי סוגי הניתוחים,תוצאות וסיבוכים. בנוסף צריך להשלים בדיקות ורק אחר כך להחליט על סוג הניתוח העדיף. בהצלחה ד"ר גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר