מעקף קיבה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

21/08/2010 | 23:31 | מאת: מלי

שלום לך ד'ר גירון אתמול קיבלתי בדואר הזמנה לניתוח,במרץ שנה הבאה. במכתב כתוב שעלי לקבל אישור רופא מחוזי.למיטב ידיעתי עברתי את הועדה לפני שהייתי אמורה להינתח בצפת. אז רציתי לדעת על איזה אישור מדובר? תודה מראש ושבוע טוב ממלי

שלום רב כדי להינתח יש צורך באישור מית"ר למבוטחי הכללית ולקופות האחרות אישור מקביל. במכבי יש וועדה שמאשרת את הניתוח. עם האישור של הוועדה ניתן לקבל התחייבות בסניף. בסופו של דבר צריך שתהיה לך התחייבות לניתוח. הכי טוב שתשלחי את ההתחייבות למזכירה בפקס והיא תאמר לך אם היא מתאימה. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר