ניתוח להורדה במשקל.

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

22/05/2021 | 19:02 | מאת: אור

שלום ד״ר, כבר אובד עצות. ניסיתי את כל הדיאטות האפשריות , יש לי קושי , אני בן 25 גובה 1.90 משקל 172, BMi שלי 47, חריג מאוד, אני חייב לבצע משהו על מנת לרדת ולא להידרדר למחלות וכו׳. מה הייתה ממליץ לי לעשות? אם ניתוח אז איזה ואיפה? תודה רבה

שלום רב, ההמלצה הינה לעבור ניתוח בריאטרי. סוג הניתוח נקבע בשיחה בן המנתח למטופל לאחר קבלת הסבר מלא ומפורט על סוגי הניתוחים השונים, ההבדלים ביניהם, סיבוכים אפשריים ותוצאות. לאחר מכן מקבלים הפניה לסדרה ארוכה של בדיקות ותהליך הכנה הכולל מפגשים עם דיאטנית. בהמשך צריך לעבור וועדה בריאטרית במרכז בו מתוכנן הניתוח. מיקום הניתוח תלוי בביטוח שלך ובהעדפות שלך ובמנתח אותו תבחר. חשוב להדגיש שבבתי חולים ציבוריים לא ניתן לבחור את המנתח. בהצלחה, ד"ר גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר