אכילה ושתייה יחד

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

19/08/2010 | 05:52 | מאת: נרה יאיר

שלום לד''ר! שאלת השאלות הנישאלת בכל הפורומים ועדיין לא הבנתי לעומק את התשובה לכן פונה אליך-האם חל על מנותחי טבעת איסור באופן חד משמעי לאכול ולישתות ביחד? מה קורה למנותח שאוכל ושותה יחד, האם הוא מזיק להתנהלות הנכונה של הטבעת וגורם בכך לנזק בלתי הפיך ואם כן מהו הנזק הניגרם מכך? מודה לך מאד על תשובתך

שלום רב כאשר אפשר להכניס רק נפח קטן לקיבה צריך לחלק אותו. חשוב יותר קודם המרכיבים התזונתים ובעיקר החלבון. את השתיה דוחים למרווחים בין הארוחה וכך אפשר לשתות כמות מספקת בלי לפגוע באכילה. לא יגרם נזק בלתי הפיך. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר