הקאות

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

18/08/2010 | 21:46 | מאת: אסנת

שלום ד"ר, שאלתי היא לגבי הקאות, נותחתי ב26/7/10 שרוול, ומדי פעם אני מקיאה נוזלים (מיצי קיבה) האם זה תקין, זה מאוד מחליש היות ולפעמים אין לי מה להקיא. האם זה תקין? האם זה יכול לגרום לנזק? אשמח לקבל את תשובתך המהירה אסנת

שלום רב, בעקרון אינך אמורה להקיא אלא אם את אוכלת מהר מידי או לא לועסת היטב.ייתכן שכדאי עדיין לאכול טחון או דייסתי. חשוב לשתות הרבה. בכל אופן עם סבלנות זה ישתפר בקרוב. לא יגרם לך נזק מההקאות אבל חשוב לשתות מספיק כדי לא להתייבש. בברכה דר' נסים גרון

21/08/2010 | 18:44 | מאת: אסנת

תודה על היחס והתשובה המהירה.

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר